نهال شلیل مغان
نهال شلیل مغان یکی از ارقام وارداتی است که برای اولین بار از چین به ایران و دیگر کشورهای آسیایی صادر شد؛ بعد از استقبال فراوان مردم از این نهال، توجه اروپاییان نیز جلب شد و باعث شد تا چین این نهال را به کشورهای اروپایی در سطح جهان نیز صادر کند.
در مجموعه نهالستان پالیز نهال قصد داریم به بررسی مشخصات نهال شلیل مغان بپردازیم و این نهال وارداتی را به شما معرفی کنیم. شما میتوانید برای خرید نهال شلیل مغان به مجموعه نهالستان پالیز نهال مراجعه کنید و با پشتیبانی این مجموعه تماس بگیرید و از مشاوره رایگان کارشناسان این مجموعه، بهرهمند شوید.
خصوصیات نهال شلیل مغان
نهال شلیل مغان میوهای نسبتا درشت دارد که در مقایسه با دیگر ارقام شلیل، سایز بزرگتری خواهد داشت؛ گوشت میوه زرد رنگ است و طعم بسیار شیرین و خوبی دارد که به دلیل طعم مطبوع، این میوه یکی از محبوبترین شلیلها بین ارقام دیگر، در میان مردم میباشد.
این میوه جزء ارقام آبدار شلیل میباشد و ظاهر بسیار زیبایی دارد؛ این نهال نسبت به دیگر ارقام شلیل دارای باردهی مناسبتر و همچنین دارای مقاومت تقریبا بیشتری نسبت به سرما و گرما میباشد.
مشخصات درخت شلیل مغان
نهایت ارتفاعی که این نهال میتواند به خود ببیند، بین 4 الی 5 متر خواهد بود؛ به طور کلی ارتفاع درخت شلیل از درخت هلو کمتر است و درخت هلو حدودا بین 1 الی 3 متر، بلندتر خواهد بود.
به دلیل کم بودن ارتفاع نهال شلیل مغان، برداشت محصولات آن بسیار راحت بوده و بدون هیچ دردسری میتوان محصولات به ثمر نشسته را برداشت کرد؛ یکی از نکات مثبت این نهال، همین برداشت محصول راحت آن خواهد بود. نهال شلیل مغان برای رونق به کسب و کارهای نوپا نیز مساعد و مناسب است.
کشور سازنده
همانطور که گفته شد، این نهال جزء ارقام وارداتی شلیل میباشد و از کشور چین به ایران و دیگر کشورهای دنیا صادر میشود.
فاصله کاشت
به طور کلی برای کاشت این نهال نیاز به فضای زیادی ندارید و میتوانید با رعایت فاصله 2 متر در 3 متر، نهال شلیل مغان را بکارید.
شکل میوه
شکل میوه نهال شلیل مغان هم مانند دیگر ارقام شلیل میباشد؛ این میوه ظاهری گرد، رنگی قرمز و گوشتی زرد دارد که دارای طعمی شیرین است و جزء ارقام تجاری و سودآور شلیل به شمار میرود.
حداکثر ارتفاع
همانطور که گفته شد، نهایت رشد این درخت، 5 متر خواهد بود و از ارتفاع کمی برخوردار است و همین ارتفاع کم نیز باعث میشود تا محصولات این درخت به راحتی چیده شوند و برای چیدن آنها، دردسر زیادی نداشته باشید.
نیاز سرمایی نهال شلیل مغان
به طور کلی نهال شلیل مغان و دیگر ارقام شلیل، نیاز سرمایی بین 400 تا 1000 ساعت در دمای کمتر از 7 درجه سانتیگراد دارند و با قرار گیری در این شرایط، خواب آنها شکسته خواهد شد و آماده رشد و باردهی میشوند.
عمر اقتصادی
عمر اقتصادی و مفید این نهال که میتوانید با توجه به آن محصولات بسیار با کیفیت و به مقدار زیادی را برداشت کنید، در حدود 15 سال میباشد.
وزن میوه
به طور کلی و در شرایط کاملا ایدهآل، هر میوه شلیل از هر رقم، دارای وزنی معادل 80 تا 120 گرم است و هر 8 الی 12 میوه، به یک کیلوگرم خواهد رسید.
ارتفاع از سطح دریا
برخی از نهالهای موجود در ایران و سایر کشورها، به ارتفاع کاشت منطقه از سطح دریا حساس نیستند؛ اما برخی دیگر از نهالها نیز وجود دارند که ارتفاع کاشت از سطح دریا حتما باید رعایت شود و در غیر این صورت، کیفیت محصول پایینی خواهند داشت و در رشد با مشکل مواجه خواهند شد.
مقاومت در برابر آفات
سعی کنید در صورت حمله آفتها به این نهال از سمپاشی استفاده کنید و به یک سمپاشی اصولی، آفات را از بین ببرید. اما اگر با قارچ بر روی پوست درخت مواجه شدید، حتما از قارچ کشها استفاده کنید؛ استفاده از قارچ کش مسی به روش طبیعی، میتواند قارچها را به راحتی از بین ببرد.
حداکثر عملکرد میوه در هکتار
شما میتوانید با فراهم کردن شرایط مناسب برای نگهداری از این درخت شلیل مغان، در هکتار حدودا 75 تا 80 تن برداشت محصول داشته باشید و سود بسیار خوبی را از فروش این محصولات به دست آورید.
شروع محصول دهی
معمولا نهال شلیل مغان از سال چهارم کاشت شروع به محصول دهی میکند؛ شرایط نگهداری، کوددهی و آبیاری شما نیز بر شروع محصول دهی این نهال و کیفیت محصولات آن در آینده، تاثیر خواهد گذاشت.
قدرت رشد درخت
این درخت نهایتا تا 5 متر ارتفاع خواهد گرفت و از قدرت بسیار بالایی از نظر ارتفاع برخوردار نیست. البته اکثر ارقام شلیل ارتفاعی تقریبا 4 الی 6 متری خواهند داشت و کمتر رقم شلیلی پیدا میشود که ارتفاعی بیش از این اعداد داشته باشد.
رقم گرده افشان
این رقم از نهالهای شلیل خود بارور است و نیازی به دیگر رقمهای شلیل برای گرده افشانی نخواهد بود؛ جالب است که این درخت میتواند به صورت طبیعی خود را بارور کند.
پایه درخت شلیل مغان
خوب است بدانید که پایه درخت نهال شلیل مغان، آلو وحشی و شفتالو میباشند.
زمان گلدهی
زمان گلدهی اکثر ارقام شلیل، در اواخر فروردین ماه و در فصل بهار خواهد بود؛ البته زمان گل دهی با توجه به شرایط جغرافیایی متغیر خواهد بود؛ اما به طور کلی، زمانی که گفته شد، زمان عادی و طبیعی گلدهی این نهال است.
مدت آبیاری
به طور کلی اکثر ارقام شلیل از جمله شلیل مغان، به 10 لیتر آب در هفته نیاز دارند و با همین مقدار، نیاز آبیاری آنها برطرف خواهد شد. در طی یک دوره که به صورت سالانه محاسبه میشود، بین 2.5 تا 7.5 متر مکعب آب برای این نهال نیاز خواهد بود. لازم است بدانید که آبیاری یک نهال میوه به میزان بارش و فصول سال نیز بستگی دارد. اگر قصد خرید نهال شلیل مغان را دارید، مطلب بعدی را با دقت بیشتری بخوانید.
قیمت نهال شلیل مغان
در حال حاضر فروشگاهها و سایتهای زیادی وجود دارند که اقدام به فروش نهال شلیل مغان میکنند؛ شما میتوانید به راحتی با مراجعه به یکی از فروشگاهها و یا بررسی یکی از این سایتها، نهال مورد نظر خود را به صورت حضوری یا اینترنتی خریداری کنید و کیفیت آن را نیز مورد بررسی قرار دهید.
مجموعه نهالستان پالیز نهال با مدیریت مهندس سعید قاسمی، آماده فروش انواع نهال به ویژه فروش نهال شلیل مغان است و آن را با بهترین کیفیت در اختیار مشتریان گرامی قرار میدهد. شما میتوانید با روابط عمومی این مجموعه تماس بگیرید و از مشاوره رایگان کارشناسان با تجربه پالیز نهال برخوردار شوید.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران
دیدگاهتان را بنویسید
لیست ارقام نهال
- آفات درخت بادام
- آفات درخت گردو
- آفت درختان (باکتری)
- احداث باغ
- بیماری درخت بادام
- بیماری درخت گردو
- بیماری درختان (قارچ)
- داشت درختان
- داشت درختان آلبالو
- داشت درختان انار
- داشت درختان انجیر
- داشت درختان انگور
- داشت درختان بادام
- داشت درختان پسته
- داشت درختان سیب
- داشت درختان فندق
- داشت درختان گردو
- داشت درختان گلابی
- داشت درختان گیلاس
- کاشت نهال
- محصولات
- مقاله
- نهال آلبالو
- نهال آلو
- نهال انار
- نهال انجیر
- نهال انگور
- نهال بادام
- نهال به
- نهال پالونیا
- نهال پسته
- نهال توت
- نهال خرمالو
- نهال زردآلو
- نهال زرشک
- نهال زیتون
- نهال سیب
- نهال شلیل
- نهال صنوبر
- نهال فندق
- نهال گردو
- نهال گل محمدی
- نهال گلابی
- نهال گوجه سبز
- نهال گیلاس
- نهال هلو