نهال گیلاس هارت
نهال گیلاس هارت که نوعی گیلاس وحشی نیز میباشد، جزء گیلاسهای بسیار خوشمزه است که در شمال ایران نیز پرورش داده میشود. این گیلاس گل و شکوفهی زیبایی دارد و رنگ شکوفههای آن سفید و قرمز میباشد. این نهال از کشورهای اروپایی و البته آسیای غرب سرچشمه گرفته است؛ اما امروزه برخی از کشورهای آفریقایی مانند مراکش نیز این نهال گیلاس را پرورش میدهند.
خصوصیات نهال گیلاس هارت
گیلاس هارت یک درخت برگریز است و ارتفاع این درخت بین 15 تا 32 متر میباشد؛ لازم به ذکر است که ارتفاع این درخت و رشد آن بستگی به محیط رشد آن، نوع آبیاری و به طور کلی نحوه رسیدگی شما دارد. قطر این درخت نیز تقریبا 1.5 متر میباشد؛ درخت گیلاس هارت، درختی با ارتفاع بالا و قطور میباشد که تنهای بسیار قوی دارد.
پوست درخت گیلاس هارت نیز به رنگ قهوهای میباشد. میوه گیلاس هارت به رنگ قرمز و در برخی از موارد زرشکی خواهد بود که ظاهر بسیار زیبایی دارد. سرمایه گذاری و تجارت بر این رقم با کیفیت گیلاس، بدون شک سود مطلوبی را در بر دارد.
مشخصات نهال گیلاس هارت
گلهای این نهال در روزها و ماههای اول فصل بهار مانند برگهای جدید سایر ارقام، تولید خود را آغاز میکند. لازم به ذکر است که گرده افشانی نهال گیلاس هارت توسط زنبورها و حشرات انجام میشود و میوهی آن در اواخر فصل بهار به رشد کافی خواهد رسید.
گیلاس هارت به دلیل داشتن تنه قوی و نیرومند در برابر فشار، سرما و گرما مقاومت تقریبا مطلوبی از خودش نشان میدهد؛ البته این قوی بودن به منزله رسیدگی نکردن شما نخواهد بود و شما در هر شرایطی باید رسیدگی کافی و به اندازه را از این نهال به عمل آورید تا هنگام برداشت محصول، گیلاسهایی با کیفیت را برداشت کنید.
کشور سازنده
درخت گیلاس هارت از کشورهای اروپا و آسیای غرب سرچشمه میگیرد اما امروزه در برخی از کشورهای آفریقایی مانند مراکش و موریتانی و کشورهای آسیایی دیگر مانند ایران (در شمال) پرورش داده میشود.
فاصله کاشت نهال گیلاس هارت
فاصله کاشت درخت گیلاس هارت به این دلیل که رشد بسیار خوبی دارد، اگر 4*4 متر باشد بسیار مناسب است و در هنگام کار به مشکل بر نخواهید خورد. سعی کنید این فاصله را هنگام کاشت نهال رعایت کنید؛ رعایت نکردن این فاصله در روند رشد و نوررسانی نهالها مشکل ایجاد خواهد کرد.
شکل میوه
میوه گیلاس هارت تقریبا دایرهای شکل میباشد و رنگ زیبای قرمز و زرشکی آن نیز به زیباییهای این نوع گیلاس افزوده است.
حداکثر ارتفاع درخت گیلاس هارت
ارتفاع این درخت بین 15 تا 32 متر میباشد که میزان رشد آن بستگی به نحوه رسیدگی و مراقبت شما دارد؛ اگر بتوانید به موقع آبیاری انجام دهید و به طور کلی نکات مهم در استفاده و نگهداری از آن را رعایت کنید، بدون شک این درخت رشد مناسبی خواهد داشت و از ارتفاع مطلوب و باردهی خوبی برخوردار خواهد بود.
نیاز سرمایی نهال گیلاس هارت
به طور کلی نیاز سرمایی نهال تمامی گیلاسها از جمله گیلاس هارت 500 تا 1500 ساعت و دمای کمتر از 7 درجه سانتیگراد میباشد و با این شرایط است که از استراحت زمستانه بیرون میآید.
عمر اقتصادی
عمر اقتصادی و مفید این نهال بین 25 تا 35 سال میباشد. نحوه نگهداری و رسیدگی شما از این نهال نیز بر طول عمر آن تاثیر گذار خواهد بود و در صورت مراقبت صحیح، طول عمر آن افزایشی و اقتصادی خواهد بود.
وزن میوه
به طور کلی وزن هر میوهای از جمله میوه گیلاس هارت علاوه بر مباحث ژنتیکی به شرایط محیطی رشد نهال هم بستگی دارد و بدون شک اگر فردی بتواند تمامی نکات را رعایت کند، هم از نظر کیفیت و هم از نظر وزن، محصول بسیار مطلوبی خواهد داشت.
ارتفاع از سطح دریا
اگر هنگام کاشت درخت گیلاس هارت به ارتفاع منطقه کاشت آن از سطح دریای آن توجه کنید و با توجه به شرایط گفته شده توسط شخصی که فروش درخت گیلاس هارت را بر عهده دارد، میتوانید محصول خوبی از این نهال بگیرید. به طور کلی ارتفاع یک منطقه از سطح دریا، موضوعی است که در شرایط خاک و به ویژه آب و هوا، نقش مهم و کلیدی دارد.
مقاومت در برابر آفات
مقدار و میزان مراقبت نهال گیلاس هارت در برابر آفات نیز به نوع و زمان سمپاشی شما بستگی دارد؛ کیفیت سم و زمان سمپاشی از اصلیترین نکات تاثیر گذار از نظر مقاومت یک نهال و درخت در برابر آفات میباشد که اگر به درستی انجام شود، خیال شما از نظر آفت زدگی آن راحت خواهد بود. پیشنهاد میشود که برای سمپاشی و کود دهی نهال گیلاس، با متخصصین این عرصه مشورت کنید؛ کارشناسان نهالستان پالیز برای کمک به شما همیشه آمادهاند.
حداکثر عملکرد میوه در هکتار
با رسیدگی صحیح و مراقبت بالا از درخت گیلاس هارت، در یک هکتار محصول زیادی برداشت کنید و در این بخش هم میزان برداشت علاوه بر ژنتیک و رقم نهال، بستگی به نوع رسیدگی و مراقبت شما دارد.
شروع محصول دهی
شروع محصول دهی درخت گیلاس هارت از اواخر فصل بهار خواهد بود.
قدرت رشد درخت
نهایت رشد درخت تا ارتفاع 32 متر خواهد بود؛ اگر تمامی نکات را درباره نگهداری و رسیدگی این درخت پیاده سازی کنید، به این عدد دست خواهید یافت. تنه این درخت نیز نهایتا به قطر 1.5 متر میرسد و این نهال گیلاس جزء درختهای قطور به حساب میآید.
رقم گرده افشان
این نهال دارای پنج گلبرگ خالص سفید و زرد است که توسط زنبورها گرده افشانی میشود.
پایه درخت گیلاس هارت
نوع پایه ارقام گیلاس و آلبالو، بر کیفیت رشد و باردهی آنها تاثیر زیادی خواهد داشت؛ گرچه این تاثیر در کیفیت خود میوه، غیر مستقیم خواهد بود.
زمان گلدهی درخت گیلاس هارت
زمان گلدهی درخت گیلاس هارت نیز در اوایل بهار خواهد بود.
مدت آبیاری درخت گیلاس هارت
این درخت در زمستان با استفاده از آب باران به خوبی آبیاری میشود؛ اما در فصل تابستان به دلیل اینکه خاک خشک خواهد شد، نیاز به آبیاری و مراقبت بیشتری دارد. پیشنهاد میشود که در فصل تابستان هم، هر هفته 3 بار یا بیشتر آبیاری شود.
قیمت نهال گیلاس هارت
اگر قرار است برای خرید نهال گیلاس هارت اقدام کنید، حتما قبل از انجام هر کاری از کیفیت آن نهال اطمینان حاصل کنید؛ زیرا در صورت نامرغوب بودن نهال و بیکیفیت بودن آن، محصول خوبی را برداشت نخواهید کرد و ممکن است تمامی زحمات شما به باد برود. بعد از کیفیت اصلی ترین توجه شما باید به قیمت نهال گیلاس هارت باشد، یعنی اگر بتوانید نهال با کیفیتی را با قیمت مناسب خریداری کنید، بدون شک سود کردهاید.
مجموعه نهالستان پالیز نهال با مدیریت مهندس سعید قاسمی، توانایی ارائه بهترین خدمات را به شما خواهد داشت. این نهالستان انواع ارقام نهالهای میوه را با قیمت مناسب و کیفیت بالا عرضه میکند. شما میتوانید برای دریافت اطلاعات مربوط به خرید انواع نهال میوه با روابط عمومی این مجموعه تماس بگیرید و پس از بررسی قیمت نهال و کیفیت آن، اقدام به خرید کنید.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران
دیدگاهتان را بنویسید
لیست ارقام نهال
- آفات درخت بادام
- آفات درخت گردو
- آفت درختان (باکتری)
- احداث باغ
- بیماری درخت بادام
- بیماری درخت گردو
- بیماری درختان (قارچ)
- داشت درختان
- داشت درختان آلبالو
- داشت درختان انار
- داشت درختان انجیر
- داشت درختان انگور
- داشت درختان بادام
- داشت درختان پسته
- داشت درختان سیب
- داشت درختان فندق
- داشت درختان گردو
- داشت درختان گلابی
- داشت درختان گیلاس
- کاشت نهال
- محصولات
- مقاله
- نهال آلبالو
- نهال آلو
- نهال انار
- نهال انجیر
- نهال انگور
- نهال بادام
- نهال به
- نهال پالونیا
- نهال پسته
- نهال توت
- نهال خرمالو
- نهال زردآلو
- نهال زرشک
- نهال زیتون
- نهال سیب
- نهال شلیل
- نهال صنوبر
- نهال فندق
- نهال گردو
- نهال گل محمدی
- نهال گلابی
- نهال گوجه سبز
- نهال گیلاس
- نهال هلو